Восьмеро нелегалів із Азербайджану та Туреччини намагались пробратися до Польщі

Новини 28 Жовтня, 2019 215

Фото ілюстративне. Джерело: "Кордон"

Неспокійними видалися минулі вихідні для охоронців кордону Мостиського загону. Адже прикордонники цього загону  затримали дві групи порушників державного кордону, які намагались нелегально дістатися до сусідньої Польщі. Про це інформує прес-служба ДПСУ, пише Четверта студія.

Так, прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Смільниця» на місці тривалого несення служби за допомогою камери відеоспостереження помітив рух трьох невідомих осіб в напрямку державного кордону. До місця негайно висунулася група реагування від підрозділу та затримала правопорушників. В ході встановлення осіб з’ясувалося, що невідомі є громадянами Азербайджану та мали намір незаконно потрапити до Польщі.

Згодом прикордонники цього ж відділу затримали ще одну групу горе-мандрівників. На цей раз пішки до Польщі прямували п’ятеро громадян Туреччини.Інформацію щодо можливого порушення кордону прикордонникам надали оперативні співробітники ДПСУ.

Крім того, пильність прикордонників цього загону намагалися перевірити і в пункті пропуску «Краківець». Один з пасажирів автомобіля подав на контроль паспортний документ громадянина Хорватії. Однак в ході ідентифікації особи прикордонники виявили, що документ не належить пред’явникові.

Іноземців затримано в адміністративному порядку за спробу незаконного порушення державного кордону, рішення у справі прийматиме суд.

 

Коментарі

Позначки: , ,