Ворожа сторона пришвидшує переговорні процеси, – Арахамія

Новини 05 Березня, 2022 98

Ворожа сторона пришвидшує переговорні процеси і поспішає, тому що насправді вся ситуація дуже шкодить іміджу росії в очах світу.  Як зазначив голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді України Давид Арахамія, вони фактично сприймають переговорний процес серйозно.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

«І вчора навіть було узгоджено певні домовленості щодо евакуації щодо створення гуманітарних коридорів. Сподіваємося що ці домовленості справді будуть дотримані, тому що в нас в Україні  чимало іноземних студентів, зокрема, з Індії, з Китаю, в Харкові, посольства цих країн також давлять на росію звичайно. Всі ж бачать що вони бомблять квартали», – зазначив Давид Арахамія.

Така ситуація тисне на міжнародну коаліцію, і не лише на країни, які є партнерами України, а й на інші країни, чиї громадяни теж страждають від війни. Ці факти, за словами Давида Арахамії, допомагають перемовинам з досягненням гуманітарної місії.

Окрім того, за словами радника Офісу Президента України Михайла Подоляка, росія розраховувала провести операцію в Україні за три дні, втративши 100 загиблих.

“Санкції, які на них накладають наші західні партнери, будуть мати для них дуже і дуже тяжкі наслідки в часі. Вони хочуть вийти на якісь рішення. Сьогодні Україна воює так, як ніхто не очікували цього, і західні партнери також не очікували, перші три дні вони думали що нас там не буде вже, а сьогодні вже і поміч є (допомога інших країн – ред.)”, – розповів Михайло Подоляк.

Коментарі

Позначки: