Водіїв Львівщини закликали сьогодні не виїжджати з дому після 15:00

Новини 07 Лютого, 2021 24 700

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Погіршення погодних умов: оголошено I рівень небезпечності

У зв’язку із різким та суттєвим погіршенням погодних умов, просимо мешканців Львівщини утриматися від поїздок сьогодні (7 лютого) після 15:00.  Про можливі обмеження руху повідомлятимемо додатково.

Як пише «Четверта студія»,  про це повідомляє у ФБ Iv Bond.

Як зазначається у повідомленні Служби автомобільних доріг у Львівській області, за повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів від Балканського циклону 07 – 09 лютого очікується погіршення погодних умов.

Оголошено I рівень небезпечності (жовтий).  На окремих ділянках доріг можлива сильна ожеледиця та снігові опади. Уже зараз у гірській місцевості зафіксовано дощові опади при температурі повітря – 7 градусів за Цельсієм.

У свою чергу, повідомляємо, що дорожники готові до негоди. Дорожні умови в області цілодобово контролюють працівники підрядних організацій та інженери Служби автомобільних доріг у Львівській області.

«З метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та з міркувань безпеки закликаємо водіїв та інших користувачів доріг сьогодні, 7 лютого після 15:00 утриматись від поїздок. У негоду рекомендуємо водіям, насамперед великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою на дорогах державного значення (шукайте на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe). Якщо знадобиться допомога на дорозі, телефонуйте до диспетчера Служби автомобільних доріг у Львівській області за тел. +380(67) 370 80 67 (цілодобово). Про можливі обмеження руху з метою очистки окремих ділянок доріг повідомлятимемо додатково», – наголошується у повідомленні.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у зв’язку із проходженням активних атмосферних…

Опубликовано Служба автомобільних доріг у Львівській області Суббота, 6 февраля 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,