Водіям: у смт Щирець ремонтують дорогу і міст, рух транспорту обмежено

Новини 20 Жовтня, 2018 102

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Реконструкція автодороги Т-14-16

На Львівщині продовжується реконструкція автомобільної дороги Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, реконструкція автомобільної дороги Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі на ділянці смт. Щирець – с. Велика Горожанка триває. Розпочаті роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного дорожнього покриття довжиною 2,6 км.

Як зазначається у повідомленні, крім реконструкції, на вказаній автомобільній дорозі тривають роботи з поточного середнього ремонту в смт. Щирець, де дорожники також влаштовують верхній шар асфальтобетонного покриття.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

«Одночасно на цій автомобільній дорозі на в’їзді у смт. Щирець дорожники ремонтують міст. В рамках капітального ремонту виконані роботи з армування прогонової будови для накладної плити та бетонування її. Станом на сьогодні виконуються роботи з влаштування тротуарів із закладними деталями під мостове бар’єрне та перильне огородження, а також влаштування шафних стінок та укріплення опор моста», – інформують у відомстві.

На вказаних ділянках автомобільної дороги рух транспорту частково обмежений. Служба автодоріг Львівщини просить водіїв звернути увагу на зазначену інформацію при плануванні маршруту.

Коментарі

Позначки: , ,