Водіям: у Дрогобичі припинено рух транспорту на кількох вулицях

Новини 26 Вересня, 2018 395

Фото: Муніципальна варта Дрогобича

Ведуться ремонтні роботи

У місті Дрогобич на Львівщині у зв’язку із проведенням ремонтних робіт тимчасово припинено рух на кількох вулицях і встановлюють нові дорожні знаки.

Як повідомляє Муніципальна варта Дрогобича, у місті проводяться роботи щодо благоустрою, які включають в себе ремонт доріг. Тому рух на деяких вулицях, як от на вулиці Чорновола, тимчасово припинено.

«Задля запобігання самовільного заїзду на перекриті вулиці, залучені працівники КП “Муніципальна варта.” Вони слідкують за тим, щоб не відбувалось несанкціанованного заїзду транспортних засобів у місця проведення ремонтних робіт до їх остаточного завершення», – інформує Муніципальна варта.

Як зазначається у повідомленні, на трьох вулицях Дрогобича встановлять нові дорожні знаки, задля покращення організації руху як автомобільного транспорту, так і пішоходів.

Під час руху на перехресті вулиць І. Франка та О. Нижанківського змінять пріоритетність дороги для руху транспорту, встановивши на вул. О. Нижанківського знак пріоритету 2.3 «Головна дорога», а на вул. І. Франка дорожній знак 2.1 «Дати дорогу».
На вулиці Лесі Українки, а саме: напроти пам’ятника Тарасу Шевченка заборонять зупинку автомобільного транспорту, замінивши дорожній знак 3.35 «Стоянку заборонено» та знак 3.34 «Зупинку заборонено».

У центральній частині міста на вул. Я. Осмомисла зі сторони площі Ринок встановлять дорожній знак 2.1 «Дати дорогу».

Фото: Муніципальна варта Дрогобича

Коментарі

Позначки: ,