Водіям: проводиться ремонт дороги Червоноград — Рава-Руська (ФОТО)

Новини 07 Квітня, 2019 1 393

Фото: САД у Львівській області

Дорожники працюють над забезпеченням проїзду транспорту на одній із прикордонних доріг.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, дорожники ліквідовують аварійну ямковість на одній із прикордонних автомобільних доріг загального користування державного значення Т-14-04 Червоноград — Рава-Руська.

Зазначена дорога входить в перелік доріг, які мають ремонтувати в рамках проекту “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні”, що реалізується згідно договору між урядом України та Республіки Польщі про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги. Щодо реалізації вказаного проекту тривалий час розглядається питання між урядами двох країн.

«Ця дорога суцільно уражена вибоїнами і потребує капітального ремонту, але ремонт її розпочнеться після кінцевої згоди щодо реалізації контракту між Міністерствами фінансів України та Республіки Польщі», – зазначається у повідомленні.

Для забезпечення елементарного проїзду транспорту та покращення стану дороги у Службі автомобільних доріг у Львівській області прийняли рішення ліквідувати аварійну ямковість в межах експлуатаційного утримання автомобільних доріг. Дорожники забезпечують проїзд транспорту, ліквідовуючи вибоїни відпрацьованим матеріалом.

Фото: САД у Львівській області

Коментарі

Позначки: , , , , ,