Водіям: на перевалах в Івано-Франківській та Львівській областях сніг з дощем

Новини 26 Грудня, 2020 2 110

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині обіцяють слабкий сніг

На перевальних ділянках доріг в Івано-Франківській та Львівській областях сніг з дощем. Температура повітря 0-3°С. Стан покриття мокрий.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Укравтодор.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, станом на 06:00 год. 26 грудня, державні та місцеві дороги: проїзд забезпечено, покриття – мокре, температура: від -4о до +2о С, працюють (чергують) 37 (71) осіб та 21 (39) одиниця техніки;

Перевали:

Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – мокре, місцями невеликий сніг та дощ, температура: -2°С, працюють (чергують) 3 (0) особи та 3 (0) одиниці техніки;

Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – мокре, температура: -4°С, працюють (чергують) 0 (2) осіб та 0 (2) одиниць техніки;

Орявський: проїзд забезпечено, покриття – мокре, місцями невеликий сні та дощ, температура: -2°С, працюють (чергують) 4 (0) особи та 4 (0) одиниці техніки.

Як повідомляє Укравтодор, станом на 06-00 год. 26.12.2020р. слабкий сніг у Львівській та Чернігівській областях, дощі в Івано-Франківській, Чернівецькій, південних та східних областях.

Середня температура повітря на більшій частині території країни 0+3°С., на півдні +2+7°С.

Покриття на дорогах державного значення в областях з опадами мокре.

На перевальних ділянках доріг в Івано-Франківській та Львівській областях сніг з дощем. Температура повітря 0-3°С. Стан покриття мокрий.

На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено.

За повідомленням УкрГМЦ 26 грудня вночі значні опади снігу і дощу у Харківській і Луганській областях, ожеледь, пориви вітру 15-20 м/с; вдень на півдні та сході дощі, у Карпатах мокрий сніг. Температура повітря вдень -2+3°С, на півдні +2+7°С. Вітер західний, північно-західний 5-10 м/с.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,