Водій легковика, в якому загинула молода жінка, був у стані алкогольного сп‘яніння, – поліція

Новини 01 Лютого, 2020 277

Фото ілюстративне. Джерело: Волинь24

У поліції Львівщини повідомили деталі смертельного ДТП у місті Хирів.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «SsangYong», 47-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. У цей час в автомобілі перебували троє пасажирок. Одна із них, 23-річна жителька району, від отриманих травм померла на місці події. Медики діагностували у водія стан алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водій автомобіля затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

На Львівщині під час ДТП загинула молода жінка, жителька міста Хирів.

Як повідомлялося, 31 січня, близько 01:45, у м. Хирів Старосамбірського району на вул. Миру, водій автомобіля «SsangYong», 47-річний мешканець м. Хирів, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля, 23-річна мешканка м. Хирів, від отриманих травм померла на місці пригоди. Водій та ще двоє пасажирів за медичною допомогою не звертались.

Коментарі

Позначки: , , ,