Водій комунальної львівської маршрутки вигнав дітей з автобуса

Новини 12 Лютого, 2019 152
У Львові водіям маршруток нічим добратись до роботи

Водій АТП-1 вигнав дітей з автобуса. Про це повідомила в соцмережі Ірина Горбач, повідомляє ГО “Зручне місто”.

“Сьогодні сталася не зовсім зрозуміла та обурлива для мене особисто ситуація. Повертаючись з екскурсії з центру нашого міста в складі 27 дітей 4-го класу та трьох дорослих, включаючи вчителя, водій автобусного маршруту # 3а, не дозволив зайти в автобус дітям. Це було зроблено в категоричній формі, грубо та з підвищеним тоном. Оплата за дорослих була здійснена, а діти мають право під час навчального року їздити безкоштовно. Хіба ні? Якщо має бути оплата, про неї ніхто не говорив, мова була лише одна – вийдіть з автобусу, бо я не поїду”, – йдеться у повідомленні.

Жінку також обурила також поведінка людей, які дбаючи лише про свій комфорт, кричали дітям вийти, бо через нас не їде маршрут.

“Скажіть мені, будь ласка, чи є правомірним така поведінка водія? По відношенню до дітей молодшого шкільного віку??? Чи ми живемо в світі жорстокому, де кожен дбає лише про свій комфорт та вигоду, і ні краплі не задумується над іншими??? Головна думка даного посту про те, що водій залишив на холоді дітей. Чому????”, – йдеться у повідомленні.

Водій АТП-1 вигнав дітей з автобусаПро це повідомила в соцмережі Ірина Горбач. Далі текст без змін:Сьогодні сталася…

Опубліковано Зручне місто Вівторок, 12 лютого 2019 р.

Коментарі

Позначки: , , ,