Власник 9 тисяч євро, знайдених поблизу українського кордону, досі не відгукнувся

Новини 24 Вересня, 2020 374

Фото: ФБ/Сергій Дейнеко

У ДПСУ нарешті визнали, що “громадськість нашої країни зі скептичним осудом” ставиться до роботи прикордонників

Кілька днів тому під час несення служби прикордонниками біля кордону з Румунією було знайдено більше 9 тисяч євро. Прикордонний наряд не приховав цього факту і не поклав кошти собі в кишеню. Але мене дуже здивувало ставлення суспільства до чесного виконання моїми підлеглими своїх завдань. Замість підтримки я бачу, як більшість коментаторів поспішили дати негативну оцінку їх діям.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ Сергій Дейнеко.

Він зазначає, що «можу припустити, що ці немалі гроші порушники могли використовувати у незаконних оборудках по переміщенню сигарет в країни ЄС. Та й власник до сьогоднішнього дня поки чомусь не відгукується».

«Проте на адресу хлопців лунає наступне: «Показуха!!!!!», «Могли оставить себе», «Не знайшли, а скинули так буде правдивіше», «Что-то мне подсказывает, что один из вас, уважаемые пограничники, попался на взятке», «Это анекдот что нашли и принесли». Люди, що ви робите? Чому ви вважаєте, що честь і гідність завжди продається. Врешті, поважайте роботу прикордонників», – пише голова ДПСУ.

Він наголошує на тому, що «гроші знайшли молоді військовослужбовці строкової служби. Що вони можуть засвоїти після таких коментарів? Та й не тільки вони, а всі прикордонники, знаючи, що громадськість нашої країни зі скептичним осудом ставиться до їх роботи».

«Знайте, як керівник відомства, я завжди стоятиму на стороні чесного виконання обов’язків прикордонниками. До речі, військовослужбовці, які знайшли кошти, заохочені грошовою премією, від Держави. І кожен прикордонник має чітко усвідомлювати – бути чесним не соромно. Дякую тим, хто не ганьбить, а підтримує охоронців кордону. І дякую всім військовослужбовцям за їх щоденну та сумлінну роботу», – зазначає Сергій Дейнеко.

Кілька днів тому під час несення служби прикордонниками біля кордону з Румунією було знайдено більше 9 тисяч…

Опубліковано Сергієм Дейнеко Середа, 23 вересня 2020 р.

 

Як повідомлялося, біля українського кордону знайшли загублену пачку іноземної валюти.

Коментарі

Позначки: , , ,