Влада зірвала вакцинацію ще рік тому, – нардеп

Новини 10 Березня, 2021 193
Ірина Геращенко

Ірина Геращенко

Влада Зеленського ще рік тому заклала підвалини для провалу вакцинації в Україні, коли розкрала коронавірусний фонд і не почала вчасно переговори з виробниками COVID-вакцини.

Про це в ефірі Прямого заявила співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко, пише Четверта студія.

“Я зранку з великим подивом прочитала заяву правлячої партії, яка звинуватила у зриві вакцинації Порошенка і його команду. У мене таке відчуття, що “Хто там винен весь час? Невістка” – це улюблена героїня партії влади. І в них на роль “невістки” завжди Порошенко, його команда, суспільство, хто завгодно, але влада не готова визнавати власні помилки”, – сказала депутатка.

Геращенко наголосила, що відповідальність за зірвану вакцинацію в Україні лежить на чинній владі.

“Підвалини цієї зірваної вакцинації були закладні ще рік тому, коли призначили міністра Степанова, який думав весь час не про вакцинацію, а про “схематози”. Коли так само зірвали наповнення програми боротьби з пандемією, розікрали “ковідний” фонд. Коли всі країни світу ще з травня почали перемовини з найкращими фармацевтичними компаніями, які виробляють вакцину, щоб зафрахтувати для себе необхідну кількість доз, а ми цей час проспали, влада знімала “відосіки”.

І вишенька на тортику – це коли в країні, очевидно, дуже непроста епідеміологічна ситуація, а Зеленський на лижах катається в “Буковелі”, власним прикладом показуючи, що всі ці карантинні заходи ні до чого”, – зазначила представниця “Європейської Солідарності”.

Коментарі

Позначки: ,