Влада Зеленського не формує цілісність України, – Тетяна Вергелес

Новини 20 Січня, 2020 367
Головний редактор сайту "ZIK" Тетяна Вергелес заявила про звільнення. Фото: Тетяна Вергелес.

Львівський журналіст та екс-головний редактор сайту ZIK Тетяна Вергелес

Українців уже видресирували, що заяви політиків можуть не мати жодного значення. Про це у телепрограмі “Інформаційний день на 5 каналі-Львів” заявила журналістка та письменниця Тетяна Вергелес, пише Четверта студія.

“Українців уже видресирували, що якісь заяви політиків можуть не мати жодного значення. Інформаційна подія за подією – наступна перекриває попередню, не дає суспільству оговтатись. Ідентичні заяви писав і Богдан. Обміняли “беркутівців”, далі – невідомі зустрічі в Омані, куди літали літаки з росіянами. Не встигли ми оговтатись від цього, як “вилізли” неймовірно високі зарплати команди Зеленського. Суспільство обурене, бо почувається, що його кидають у феодалізм, і одразу ж все перекривають записами розмов Гончарука”, – додала журналіст.

Вергелес також додала, що закони пишуться не в парламенті, а у Офісі президента.

“Багато політологів, спікерів, експертів говорять про те, що закони пишуться не у парламенті, а у Офісі президента, судові рішення також приймаються не у судах, а у Офісі президента. Часом мені здається, що достатньо би було з України відпровадити Портнова і Коломойського, і пустоти у Зеленського заповнилися б чимось іншим”, – наголосила Вергелес.

Журналіст також переконана, що сьогодні не Київ формулює цілу Україну.

“Допустилось, що Київ не формулює і цементує нас, як державу. Київ, при нашій різноманітності різноманітності культур, повинен був давати спільність – це повинно йди від столиці і від влади, яка там. Але це не вигідно”, – підкреслила журналіст.

Коментарі

Позначки: , ,