Влада в Україні влада стала інструментом російського втручання, – Синютка

Новини 20 Березня, 2021 91

Олег Синютка Фото 4studio

Українська влада стала інструментом російського втручання. Андрій Деркач уже двічі названий представниками США представником російських спецслужб.

Про це в ефірі Прямого заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка, пише Четверта студія.

Як американці відреагують на те, що сьогодні заявив Дубінський? Він же каже не про те, що окремі посадові особи, якісь політики… Він каже: Офіс президента намагався координувати втручання в американські вибори. Якою може бути реакція?

– Все таємне раніше чи пізніше стає явним. Тільки питання часу і ціни, яка за це буде заплачена. Тому немає жодних сумнів, що всі ті речі, які відбуваються в Україні впродовж останніх двох років, – а саме стільки пройшло від фактичного входження в статус сьогоднішнього президента Зеленського, – все одно стане явним і очевидним. Я думаю, що багато речей уже спецслужби різних держав знають. Так виходить, що, на жаль для українців, спецслужби країни-агресора не тільки знають, а й моделюють певну поведінку. Тому що ми прекрасно розуміємо, і це вже визнано на рівні США, і про це вже заявив і президент Сполучених Штатів Америки, що Росія і, зокрема, сьогоднішній володар Кремля повинні понести свою відповідальність і заплатити свою ціну за втручання у вибори в США.

– І ми сьогодні розуміємо, що українська сьогоднішня влада стала також інструментом російського втручання. Скажіть, будь ласка, для когось було чи є сьогодні секретом, що Андрій Деркач уже двічі названий представниками США представником російських спецслужб? Це ні для кого вже не секрет. Тому що жодного спростування впродовж цих декількох місяців, коли прозвучало перше таке звинувачення, не було. Сьогодні ми маємо ще одну сторінку цієї ж самої історії, коли представник “Слуги народу” говорить про те, що замовлення на нібито “плівки Порошенка-Байдена” також прозвучало з Офісу президента. Тут питання тільки в тому, хто є та особистість, яка чітко дала команду: чи це є на рівні першої особи, чи це є на рівні його політичної команди. Те, що це умовно можна назвати владою, вже ні в кого не викликає сумнівів. Тут питання у виконавці, чи як сьогодні це звучить в стінах парламенту: хто є російський “кріт” в українській владі?

Коментарі

Позначки: , ,