Влада Польщі наступного тижня продовжить щонайменше до середини квітня заборону на в’їзд іноземцям 

Новини 21 Березня, 2020 841

Ілюстраційне фото PAP/Marcin Bielecki

Продовження заборони має обмежити поїздки до Польщі у період Великодніх свят

За неофіційною інформацією, влада Польщі наступного тижня продовжить щонайменше до середини квітня заборону на в’їзд іноземцям.
Як пише “Четверта студія” з посиланням на Польське Радіо, польський уряд продовжив заборону в’їзду до Польщі для іноземців. За інформацією радіо RMF FM, обмеження будуть чинними щонайменше до середини квітня.

У п’ятницю минув тиждень від оголошення у Польщі стану епідемічної загрози та введення обмежувальних заходів, що є частиною боротьби з поширенням коронавірусу. Спочатку заборона мала діяти протягом 10 днів – до найближчої середи – з можливістю продовження.

За інформацією радіо RMF FM, рішення про продовження заборони вже прийняли. Офіційно польський уряд повідомить про це наступного тижня.

Продовження заборони має обмежити поїздки до Польщі у період Великодніх свят. Якщо поляки захочуть повернутися на свята, то вони повинні будуть пройти 14-денний карантин. Повернення безпосередньо перед Великоднем означатиме заборону виходу з дому.

Нагадаємо, нині на польсько-українському кордоні працюють тільки три автомобільні пункти пропуску: «Дорогуськ-Ягодин», «Гребенне-Рава-Руська» та «Корчова-Краківець».

У зв’язку з обмежувальними заходами через епідемію коронавірусу, до Польщі наразі можуть в’їхати громадяни Республіки Польща, а також іноземці, котрі є подружжям або дітьми громадян Польщі або залишаються під постійною опікою громадян Польщі, іноземці з картою поляка, голови дипломатичних місій та члени дипломатично-консульського персоналу, іноземці, котрі мають посвідки на постійне або тимчасове проживання на території Польщі, іноземці, які мають право на роботу на території Республіки Польща та іноземці, котрі є водіями транспорту, що перевозить товар.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,