Влада не може брехати власним громадянам, – Синютка

Новини 16 Січня, 2020 222
Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Олег Синютка. Фото "Четверта студія"

Нардеп висловився стосовно ситуації довкола збитого у Ірані українського літака

Влада не має права обдурювати громадян своєї держави.

Про це у ефірі “5 каналу” заявив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

Він наголосив на тому, що влада не має права говорити своєму народові відверту неправду:

“Влада не має права обдурювати людей, влада може потрапити у якусь ситуацію, де їй не вистарчає професійності, повноважень, можливостей, але говорити своїм громадянам неправду – це і є та червона лінія, яку переходити будь-яка влада точно не може”, – сказав нардеп.

“Керівники Канади, США та інших країн роблять офіційні заяви, а українська влада мовчить і цей момент уже не відіграти”, – додав Синютка.

Також депутат висловився стосовно нещодавнього візиту президента Володимира Зеленського у Оман і зауважив ризики від таких візитів:

“Зараз має бути чітко задокументовано чорним по білому, чи усвідомлює глава української держави, що він здійснює подорожі в країну, яка знаходиться на межі між інтересами Сполучених Штатів і лідера на Близькому Сході, що є союзником для двох ворожих до України держав”, – сказав Синютка.

“Треба віддати собі звіт, що люди, які сьогодні очолюють парламент і країну – не готові до таких викликів, які зараз стоять перед нашою країною. Я переконаний, що ці люди, по-перше, не знають що робити, а по-друге, не мають політичної волі вчиняти дії на рівні керівників держави”, – резюмував народний депутат.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,