Влада намагається зробити Путіну одразу декілька подарунків, – Федина про справу Звіробій

Новини 03 Грудня, 2019 366
Софія Федина. Фото: 4studio.

Софія Федина. Фото: 4studio.

Чинна українська влада намагається догодити президенту Росії Володимиру Путіну через відведення військ, переслідування політичних опонентів та волонтерів, двосторонні газові перемовини тощо.

Про це в ефірі “Прямого” заявила народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Софія Федина, повідомляє “Четверта студія”.

“…наскільки я розумію, зверху є розпорядження розібратися з нами. І всі, як покірні пси, виконують це розпорядження ще до того, як їм сказали це все виконувати. Тобто справа в тому, що у нас в системі правоохоронних органів знайшлися служаки, для яких закон абсолютно неписаний, для яких справедливість і безпека держави неписані, а вони просто по путінській, напевно, команді виконують те, що від них може чекати господар”, – зазначила вона.

Федина додала, що вона і волонтерка Маруся Звіробій протестують у тому числі і проти цього.

На її думку, процес проти Звіробій – це черговий подарунок Путіну.

“…зараз Путіну намагаються багато подарунків підготувати: розстріли наших військових, відведення з позицій, ліквідація наших бліндажів, створення нових “сепарських” блокпостів, засудження військових, переслідування волонтерів, сепаратні переговори про здачу нашої газової незалежності”, – нагадала Федина.

Вона підкреслила, що наразі президент Володимир Зеленський має вибір: стати “путінською собачкою на побігеньках” або залишитись в історії як лідер української нації.

Коментарі

Позначки: , ,