Влада намагається відволікти увагу від завтрашнього дерибану землі, – Федина про виклик у ДБР

Новини 05 Лютого, 2020 461

Фото: Софія Федина (Facebook Sofiya Fedyna)

Чинна влада за допомогою кримінальних процесів проти патріотів хоче відволікти увагу суспільства від власних прорахунків.

Про це народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Софія Федина написала в Facebook, пише “Четверта студія” з посиланням на телеканал “Прямий”.

Так вона прокоментувала виклик на допит у ДБР за підозрою у висловленні “загроз” президенту Володимиру Зеленському.

“Чому вони сьогодні так активно постять заяви про виклик мене в ДБР? Чому істерично надсилають по кілька разів одні і ті самі папери (причому всі із запізненням по строках)? Чому так важливо саме завтра, 6 лютого, показово вручати підозру мені та Марусі Звіробій? Бо так переживають за презедента? Ні! Завтра має бути голосування по землі, і вони всіма можливими способами намагаються відволікти увагу небайдужої спільноти від спроб тотального дерибану землі сільськогосподарського призначення… (ЄС виступає за ринок землі, але не за дерибан…)”, – зазначила Федина.

На її думку, уряд намагається просунути законопроєкт про ринок землі, щоб залатати дірки у держбюджеті.

“А навіщо розпродувати так аврально землю? Бо в бюджеті діри, надходжень нема, борги зростають, облігацій розпродано на мільярди і все активно котиться в тартарари… Як же треба було гвалтувати країну, щоб лише за дев’ять місяців останнім порятунком став продаж землі і розпродаж державних підприємств?!”, – написала депутат.

Федина звернула увагу, що затримання підозрюваних у справі про вбивство Павла Шеремета збіглося з зустріччю у “номандському форматі” і реєстрацією у Верховній Раді законопроєкту про особливий статус Донбасу. Його депутат назвала промосковським.

“І знову ж таки, за скандалом з продажем собак якось непоміченими залишилися заява Єрмака про вибори в ОРДЛО восени і чергові вбивства наших військових в зонах відведення військ!!! Там, де, типу, офіційно не стріляють… Оріхове, нагадаю, то якраз біля Золотого 4”, – додала Федина.

Коментарі

Позначки: , , ,