Патріотичні сили зібралися на Майдані, щоб не дозволити владі капітулювати.

Про це сказала народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Іванна Климпуш-Цинцадзе в коментарі «Прямому» під час Всеукраїнського віче на Майдані «Зупинимо капітуляцію».

«Я сподіваюся, що влада не має поки що імунітету від суспільства і влада має прислухатися до думки активної частини суспільства. Мені неприємна заява Зеленського, коли він нібито намагався пояснити «формулу Путіна», а одночасно почав звинувачувати окремі політичні сили, зокрема і «Європейську Солідарність», в тому, що вони підбурюють громадян на непокору чи протест. Ніхто нікого не підбурює, ми просто об’єднуємося, незалежно від наших ідеологічних бачень», – сказала Климпуш-Цинцадзе.

За її словами, патріотичні сили зібралися на Майдані, щоб не дозволити владі капітулювати.

«Всі патріотичні сили, – громадські і політичні – вважали за необхідне зібратися і наполягати на тому, що національний інтерес України є принциповим, що капітулювати ми не дозволимо, ми заплатили занадто дорогу ціну за те, щоб Україна мала вибір куди рухатися, а саме до ЄС, до цивілізованих народів, і ми не дозволимо позбавити нас цього вибору», – зазначила Климпуш-Цинцадзе.