Влада Малехова розповіла, чому не хоче жити із Садовим

Новини 28 Липня, 2021 339

Фото: ФБ

У Малехові працює лише Центр надання адміністративних послуг. На важливі інфраструктурні об’єкти – дитсадок, школу, сміттєзвалище – у бюджеті Львівської міської ради не передбачено жодних коштів.

Про це в ефірі проєкту “Народне Толк-шоу” на телеканалі NTA заявив депутат Малехівської сільради Микола Остапчук, пише Четверта студія з посиланням на НТА.

Він розповів, що минулого року в Малехові власними силами залив фундамент під дитсадочок. Незважаючи на це, у бюджеті Львова на подальші роботи зовсім не заклали коштів.

“Не закладено і жодних коштів на зведення каналізаційної мережі. Це також важливе питання. Ми минулого року також почали це будівництво, запустили каналізаційну насосну станцію, на частині вулиць збудували каналізаційні напірні проводи. Не передбачено (коштів, – ред.)”, – обурювався депутат.

Окрім того, він підкреслив, що Львівська міськрада обіцяла побудувати у Малехові загальноосвітню школу та сміттєзвалище.

“Воно було частково на території Малехівськоїї і Грибовицької сільрад. Але ці обіцянки не виконані до кінця. Громада цим невдоволена. Є однозначне бачення, що краще вже самим проводити будівництва. Минулого року ми повністю здали амбулаторію – від нуля до даху. Запустили повністю все обладнання і село почало працювати, почали надаватись кращі послуги”, – розповів Остапчук.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконними та скасував рішення уряду із включення Малехівської сільради до складу Львівської ОТГ.

Коментарі

Позначки: , , ,