Влада Львова ігнорує звернення і не виправляє дорожню розмітку, яка створює аварійну ситуацію (ФОТО)

Новини 05 Лютого, 2021 2 660

Скриншот відео ФБ/віка Балицька

Неналежна розмітка вводить в оману водіїв

У Львові неналежна дорожня розмітка вводить в оману водіїв і  щодня створює аварійні ситуації. Городяни закликають відповідні служби виправити ситуацію і нарікають. Що звернення на «Гарячу лінію міста Львова» залишилися без належного реагування.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє на своїй сторінці у ФБ журналіст Вікторія Балицька.

«Прошу скерувати екіпаж патрульної поліції на перехрестя Стрийська-Наукова для складання адмінматеріалів згідно 140 ст КУпАП для притягнення посадових осіб до відповідальності за неналежну організацію дорожнього руху (неналежна розмітка, яка щодня створює аварійну ситуацію для сотень водіїв) Прошу вважати це повідомленням про правопорушення. Якщо потрібна моя участь як заявника чи треба здійснити дзвінок на 102, то прошу повідомити. За наявності вільного часу, я візьму активну участь в цьому світлому акті законності і справедливості…

Я писала тиждень тому на гарячу лінію міста, але реакція, м’яко кажучи, пофігістична. В скрінах усе написано. Кажуть, погода не дозволяє нанести нову розмітку. А витерти стару, яка вводить і оману водіїв? Теж погода мішає? От сьогодні нормальна погода. Якщо б хтось організував флеш-моб в якому самі водіїв б відшкрябали ту розмітку – я б прийшла і взяла участь. Не маю часу організувати таку акцію», – втрутьтеся в цю ситуацію. Це перебор – півроку на дорозі лєва розмітка і всім пофіг. На скрінах базова інформація», – зазначається у дописі Вікторії Балицької у ФБ.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,