Влада Львова хоче витратити 6 млн грн. на крісла і мікрофони

Новини 19 Листопада, 2019 217

Фото: ФБ/Ігор Телішевський

В той час, коли у дитсадках міста не вистачає місця і діти змушені спати на триповерхових ліжках, -депутат

На наступну сесію Львівської міської ради виносять питання про закупівлю меблів та техніки на умовах фінансового лізингу для «оновленого конференц-залу» Львівської міської ради.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ голова фракції УКРОП у Львівській міській раді  Ігор Телішевський.

Як зазначає Телішевський, це столи, стільці, мікрофони та супутні товари на загальну суму – 6 мільйонів гривень, які беруться фактично в кредит (лізинг).

«Навіщо все це? В умовах недостатнього фінансування медичних та освітніх закладів у місті, міська влада хоче облаштувати комфортні умови, щоб «допрацювати» останні місяці своєї каденції. Це відбувається в той час, коли у дитячих садках не вистачає місця і діти змушені спати на дво- три- поверхових ліжках. Наша фракції «Українського об’єднання патріотів УКРОП» виступає проти! Це додаткове навантаження на бюджет територіальної громади міста, а не особистий бюджет чиновників. Я вважаю, що такі кошти можна використати для потреб саме громади, але для комфортного сидіння», – наголошує Телішевський.

 

Коментарі

Позначки: , ,