Влада Львівщини у союзі з центральною займаються лише імітацією роботи та піаром, – Синютка

Новини 29 Травня, 2020 518

Синютка і Княжицький передають захисні костюми від фонду Петра Порошенка медзакладам Львова, фото 4studio

У понеділок Львівщина отримає IFA-тести, закуплені Фондом Петра Порошенка

Продовження карантину на Львівщині – це коли влада замість роботи займається лише піаром.

Про це у Фейсбуці пише народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка, пише Четверта студія.

“Львівська ОДА вирішила, що Львівщина ще не готова до послаблення карантину, оскільки фіксується спалах захворюваності на коронавірус. Іншого очікувати було годі. Місцева влада в союзі з центральною займаються лише імітацією роботи та піаром. Для них це дієвий спосіб боротьби з коронавірусом. Правда сам коронавірус про це не в курсі. Хоча насправді все давно відомо. Потрібне тестування і чим більше, тим краще. Потрібне оперативне реагування, підготовка лікарень та лікарів. Нічого з цього не робиться тою мірою, якою потрібно. Показник тестування на Львівщині та у Львові один з найнижчих в країні. Засобів захисту лікарям бракує і як результат – вони хворіють”, – йдеться у дописі.

За його словами, у Львові говорять про можливе посилення карантинних заходів.

“У сусідніх областях динаміка захворюваності йде на спад, влада запускає поступово економіку, а у Львові, навпаки говорять про можливе посилення карантинних заходів. І це в час, коли туристичний сезон має набирати обертів, і генерувати дохід місту. В результаті Львів зіткнеться не лише з епідеміологічною проблемою, а з повноцінною економічною кризою. Найгірше в цьому, що влада, яка провалила роботу по протидії коронавірусу, немає жодного уявлення як виходити з економічної кризи. А отже і там нас чекають провал і проблеми”, – підсумував Синютка.

Нардеп також нагадав, що цього тижня разом із народним депутатом Миколою Княжицьким привіз для львівських медичних закладів захисні костюми й пульсоксиметри.

“У понеділок привеземо IFA-тести, закуплені Фондом Петра Порошенка”, – повідомив Синютка.

 

Коментарі

Позначки: , , ,