Вільнюс і Львів хочуть з’єднати прямим авіасполученням

Новини 17 Липня, 2018 58

18 засідання Міжурядової українсько-литовської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва

Між Львовом і Вільнюсом планують запустити прямий авіарейс. Про це сьогодні, 17 липня, під час брифінгу за підсумками Міжурядової українсько-литовської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва, розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Летовище Львова нарощує обсяги. У 2017 році вони перевезли 1 млн 80 тисяч пасажирів. Це найбільша цифра за час існування аеропорту у Львові. В цьому році заплановано 1 млн 700 пасажирів, можливо буде і більше. І з осені цього року починає польоти найбільший бюджетний авіаперевізник Європейського Союзу і світу компанія Ryanair, власне з летовищ Львова і Києва. За червень регулярність польотів українських авіакомпаній, як чартерних так і нам регулярній основі,  здійснюють польоти на 93 % без часового порушення. У 7 % є затримка, але це нормальне встановлення ринку, коли ринок нарощує свої обсяги»,-  зазначив Володимир Омелян.

Також Міністр інфраструктури України анонсував старт потягу 4 столиць: Рига – Вільнюс-Мінськ – Київ, який розпочне маршрут 28 вересня.

Коментарі