Військовим на передовій забороняють відкривати вогонь у відповідь, – Кабакаєв (ВІДЕО)

Новини 26 Березня, 2021 161
Кремль каже, що не може гарантувати відведення військ на Донбасі. Фото: відкриті джерела.

Українським військовослужбовцям в районі ООС у телефонному режимі забороняють відкривати вогонь у відповідь на обстріли своїх позицій окупантами.

Про це в ефірі “Прямого” заявив голова громадської організації “Безпека та взаємодія в Україні” Семен Кабакаєв, пише Четверта студія.

“На даний час тривають обстріли позицій ЗСУ в районі ООС. Але наші військовослужбовці не відкривають вогонь у відповідь Російській Федерації, коли гинуть наші люди. Навіть, якщо б не загинули, ми не маємо сидіти склавши руки і чекати поки наших військових повбивають. Це ганебна ситуація”, – наголосив він

Кабакаєв вислови своє обурення через те, що ні президент, ні штаб ООС, ні Генеральний штаб ще не висловили свою позицію з приводу обстрілів позицій українських військових і загибелі бійців. “Мабуть президент, як завжди, буде відмовчуватися та заглядати в очі Путіну”, – розповів своє бачення ситуації голова громадської організації.

За його словами, військовослужбовцям у телефонному режимі наказують “не відкривати вогонь у відповідь та не зривати тим самим Мінські угоди”.

 

Коментарі

Позначки: ,