Військовий прокурор з Львівщини Олег Сенюк пішов на підвищення

Новини 09 Серпня, 2018 585

Фото: прес-служба військової прокуратури Західного регіону

Олега Сенюка призначено заступником Головного військового прокурора.

Як повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону, 8 серпня заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор Анатолій Матіос у  Львові представив колективу військової прокуратури Західного регіону України нового очільника – полковника юстиції Віталія Вдовитченка, який до цього обіймав посаду першого заступника військового прокурора об’єднаних сил.

Як зазначається у повідомленні, також було представлено новопризначених заступника військового прокурора регіону полковника юстиції Сергія Коцюбу та військового прокурора Львівського гарнізону майора юстиції Віталія Горпинича.

У ході представлення Головний військовий прокурор висловив впевненість, що на нових посадах прокурори продовжать ефективну боротьбу з корупцією в Західному регіоні та докладуть максимум зусиль для зниження злочинності, бездоганного та безкомпромісного дотримання чинного законодавства у Збройних силах України та інших військових формуваннях. Доля країни, яка четвертий рік поспіль захищає мир на Батьківщині та боронить її від російського агресора, залежить від боєготовності військових підрозділів та їх спроможності виконувати поставлені задачі.

Новопризначені військовий прокурор регіону Віталій Вдовитченко, його заступник Сергій Коцюба та військовий прокурор гарнізону Віталій Горпинич у свою чергу подякували за висловлену довіру і запевнили, що забезпечать якісне виконання поставлених ключових завдань.

«Головний військовий прокурор привітав з підвищенням по службі генерал-майора юстиції Олега Сенюка, якого призначено заступником Головного військового прокурора та підполковника юстиції Білоусова Євгена Олександровича – першим заступником військового прокурора об’єднаних сил», інформує прес-служба відомства.

Фото: прес-служба військової прокуратури Західного регіону

Як повідомлялося, у військовій прокуратурі Західного регіону України відбулося представлення колективу військової прокуратури регіону нового керівника – Віталія Вдовитченка.

 

Коментарі

Позначки: , ,