​​Військова служба за контрактом у Збройних Силах України: які переваги та куди звертатися

Новини 07 Грудня, 2022 267

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки запрошує на військову службу за контрактом у Збройних Силах України.

Про це пише Четверта студія.

Переваги військової служби за контрактом:

⏺️Під час укладання першого контракту виплачується одноразова грошова винагорода. Розмір винагороди залежить від військового рангу.

⏺️Отримання підйомної допомоги в розмірі місячного грошового забезпечення на військовослужбовця і 50% місячного грошового забезпечення на кожного члена сім’ї, яка переїжджає з ним на нове місце служби в інший населений пункт, або у зв’язку з передислокацією військової частини.

⏺️Можливість кар’єрного росту та гарантоване підвищення щомісячного грошового забезпечення у ході просування по службі.

⏺️Військовослужбовці, які проходять військову службу за контрактом, мають право навчатися без відриву від військової служби

⏺️Гарантована щорічна основна відпустка. Вона надається зі збереженням грошового, матеріального забезпечення та наданням грошової допомоги на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення.

⏺️Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я, а при їх відсутності чи у невідкладних випадках – медична допомога надається державними або комунальними закладами охорони здоров’я.

⏺️Вирішення житлового питання. Постановка на квартирний облік з можливістю подальшого отримання службового та постійного житла.

⏺️Пенсійне забезпечення значно вище ніж у цивільному секторі та можливість його отримання за вислугою років (а не при досягненні пенсійного віку).

⏺️Соціальний захист сімей військовослужбовців.

⏺️У разі участі в бойових діях, отримання статусу «учасник бойових дій» та пільги відповідно чинного законодавства.

За більш детальною інформацією можна звернутись у ваш РТЦК та СП по місцю реєстрації або за вказаним номером телефону 0 (67) 735 40 07.

Коментарі

Позначки: