Війна в Україні триватиме ще два роки, – УП

Новини 04 Квітня, 2024 93

Як “Слуга народу” намагається врятуватись від колапсу

Керівництво “слуг” збирало своїх депутатів, щоб утримати єдність фракції

Про це пише Четверта студія з посиланням на УП.

Підгрупи фракції почергово збирали голова фракції СН Давид Арахамія, віцеспікер Олександр Корнієнко та перший заступник голови фракції “СН” Андрій Мотовиловець. Запросили також депутатів, які рідко з’являються в Раді.

“Нам треба укласти якийсь новий “договір”, як нам далі жити і працювати. Всякі призначення, виїзди за кордон і так далі – це одне. Але головний підсумок цих зустрічей – це шок. Коли кажеш депутатам, що ще мінімум там півтора – два роки треба в такому форматі прожити, всіх кидає в піт.

У чесних людей, які йшли працювати на країну, тупо закінчились заощадження і їм нема на що жити. А в тих, хто йшов мутити, теж мотивації ніякої, бо зараз в Раді грошей немає. А тут ще ПЕПство, а тут ще ЗМІ тебе з усіх сторін мочать, і свої ж міністри чи губери витирають об тебе ноги. Мотивація не дуже”, – розповів виданню один з нардепів.

Один із депутатів “СН” також розповів, що “часом ці зустрічі переростають у те, що один одному тіки напихають матюків, але після них якось легше стає. І Давид (Арахамія. – Ред.) такий розказчик, прям так накладає, що ти йому віриш. Хоча потім приходиш додому і думаєш: а що змінилось?”.

Наскільки успішними були ці зустрічі, поки невідомо.

Коментарі

Позначки: ,