Відсутність проспекту Жукова у Харкові – це наша спільна перемога, – Геращенко

Новини 11 Листопада, 2019 191
Ірина Геращенко

Ірина Геращенко

Закон про декомунізацію, який був ухвалений за ініціативи Президента Порошенка, має виконуватись у кожному місті чи селі. І “Європейська Солідарність” буде захищати декомунізацію незалежно від того, чи вона працює у владі, чи в опозиції.

Так прокоментувала рішення Харківського апеляційного суду співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко, пише “Четверта студіяпосилаючись на телеканал “Прямий”.

“Вітаю рішення Харківського апеляційного суду про те, що ніякого проспекту Жукова у Харкові не може бути.

Команда Порошенка розпочала політику декомунізації по всій країні, розробила відповідний закон, і цей закон має виконуватися будь-де – від столиці до маленького села”, – переконана Ірина Геращенко.

“Ще кілька місяців тому до мене звернулися активісти з Харкова із проханням відкрити депутатську приймальню і підтримати їхню боротьбу за декомунізацію міста.
Я відвідала Харків, зустрілася з активістами та представниками місцевої влади. Під час цих зустрічей ми постійно наголошували, що закон про декомунізацію має виконуватись – особливо в таких питаннях, яка перейменування проспекту Жукова на генерала Григоренка”, – повідомила Ірина Геращенко.

“Я вітаю це рішення суду, адже воно цілком логічне. Це – наша спільна перемога. Хочу наголосити, де б ми не були, чи у владі, чи в опозиції, – ми будемо жорстко стояти на позиціях декомунізації”, – наголосила співголова фракції “Європейська Солідарність”.

Коментарі

Позначки: ,