Відомий львівський адвокат закликав терміново провести реформу верховенства права

Новини 19 Травня, 2022 4 938

суд

“Хлопці, валіть нечисть там та повертайтесь скоріш. Бо тут нечисті теж чимало”

Мої слова викличуть неоднозначне сприйняття. Але люди, наша з вами жертовність у війні немає жодного сенсу.

Про це пише адвокат Андрій Петришин, інформує Четверта студія.

Так. Жодного сенсу. Якщо українці вкотре віддадуть власні життя, і роками назбирані заощадження задля перемоги. А змін у напрямку встановлення верховенства права та правди так і не буде.

Що маю на увазі? Та все просто. Який би спосіб життя ви не вели. Пасивний, чи гіперактивний. У 90% життя приведе вас до дверей суду.

А тут саме важливе. Чи дочекаєтеся ви там захисту своїх прав, лотерейна дилема.

Як приклад. Мав сьогодні суд, скасував рішення судді Костецького Львівського окружного адміністративного суду. Справа у якій учасник бойових дій в силу закону претендує на 6ть соток землі. Але все би нічого, але бійцю на це пішло 7м довгих років. 2555 днів, які той міг би витратити на щось корисне (навчання, відпочинок, тощо). Але ж ні, чоловік змушений виправляти чиїсь кострубаті помилки.

А відтак. Після виснажуючого засідання я перевів подих і набрав свого довірителя. Думаю, повідомлю йому файну новину. Ну і як наслідок, його реакція незабарилася і той не вибираючи слів кричить:-“Курва, та коли то вже блядство все закінчиться?! Андрію, вали їх. Пиши скарги на суддю! Роби все аби такого більше не було!”.

Я звичайно після почутого не міг не відреагувати. Сам сиджу в авто, і думаю справді. Що допоки у хмарочосах права, судах, “творитимуть” судді, дії яких перешкоджатимуть встановлення справедливості і рішення яких скасовуються. Ми з вами ще довго бігатимемо по великому колу, а вони отримуватимуть захмарні премії та сміятимуться. Адже їм аби отримати 6ть соток не потрібно витрачати 7м довгих років вашачестівського життя. 2555 днів.

Ну що ж. Побачимо. А поки іду набирати фабулу до скарги на суддю Костецького. Хай трохи попотіє на килимі у керівництва даючи пояснення на запитання: Чому прийняв незаконне рішення та воно скасоване? Чому своїми діями призвів до затрати часу? Та багато інших чому.

В цій та інших історіях все рано чи пізно буде добре, бо правда за нами. Часу шкода, але нічого нам не звикати.

А поки хлопці, валіть нечисть там та повертайтесь скоріш. Бо тут нечисті теж чимало.

Слава Україні! Героям Слава!

Коментарі

Позначки: , ,