Відомий АТОвець з Львівщини заявив про створення політичної партії

Новини 23 Жовтня, 2021 1 215

Тарас Бакай з 2014 року воював у зоні АТО

Тарас Бакай, екс-боєць добровольчого батальйону “Свята Марія”, на своїй Facebook-сторінці повідомив про створення політичної партії.

Про це пише Четверта студія.

“Що можна зробити за тиждень?! За тиждень можна покращити свій рекорд бігу, пробігши 6 км не за 33 хвилини, а – за 28 хвилин. Що, до речі, не так вже й мало. За тиждень можна придумати ідеологію партії, яку ти хочеш створити, знайти однодумців, яких, як виявилося, немало. За тиждень ще її запустити, провести перший з’їзд і показати всім, що ми такі є. Вірте в себе і у вас завжди все буде виходити!” – заявив АТОвець.

Тарас Бакай з 2014 року воював у зоні АТО в лавах добровольчого батальйону “Свята Марія”.

У січні 2015 році військових почали оформлювати або в ЗСУ, або під юрисдикцію МВС. Залишити добровольців єдиною бригадою обіцяли саме у вигляді батальйону тоді ще міліції. На площі Києва чоловік прийняв присягу і пішов на передову.

А з 2016 по 2017 рр. Тарас Бакай заступив на посаду начальника Управління  внутрішньої безпеки Національної поліції в Луганській області.

У 2017 році повернувся до Львова і  обійняв посаду Заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, де проходив службу до 2019 року.

Коментарі

Позначки: , ,