Відійшов у вічність 57-річний викладач Львівського університету фізичної культури

Новини 06 Грудня, 2020 1 256

Ігор Романчук Фото: ФБ

Олімпійська родина Львівщини висловлює співчуття рідним Ігора Романчука

Помер тренер-викладач збірної жіночої команди університету фізичної культури з баскетболу Ігор Романчук.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці Відділення НОК України у Львівській області у ФБ.

«На 57-у році життя відійшов у вічність викладач кафедра спортивних та рекреаційних ігор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, тренер-викладач збірної жіночої команди університету з баскетболу Ігор Романчук.

“Завжди позитивний, життєрадісний, усміхнений, бадьорий…, – сумує його колега Іванна Литвинець. – Він надихав студентів бути старанними і підніматися щораз вище і вище своїх мрій. Його любили і поважали всі. З нинішнього дня писати речення у минулому часі – то гіркота і невимовний жаль. Ще недавно ми розмовляли. Ще недавно його енергія і щире слово наповнювало світ. Ще недавно. А тепер світ збіднів. Збідніла вся спортивна родина. На цьому фото Ігор Васильович з нами на чемпіонаті з тенісу серед працівників університету. Завжди вигравав ці змагання, як і чемпіонат по стрільбі. Ми жартували завше: “Ігоре Васильовичу, збираєтеся знову перемагати?”. А він усміхався. Щиросердечність і любов до рідної землі завжди читалися в його очах.

Прощавайте, Учителю! Нехай Ваше серце знайде спочинок…”

Олімпійська родина Львівщини висловлює щирі і глибокі співчуття рідним, близьким, друзям, колегам та студентам Ігоря Васильовича»,- зазначається у дописі.

ПОМЕР ІГОР РОМАНЧУК

Сьогодні на 57-у році життя відійшов у вічність викладач кафедра спортивних та рекреаційних ігор…

Опубликовано Відділення НОК України у Львівській області Суббота, 5 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: ,