Відходам зі Львова розчищають дороги до сільських сміттєзвалищ, – соцмережі

Новини 25 Лютого, 2021 990

Фото:ФБ/Підслухано в Великих Мостах

Повідомляється, що тонни львівських відходів прямують до Великих Мостів

У соцмережах повідомляється про те, що сьогодні, 25 лютого, на автомобільній дорозі перед Великими Мостами помітили фуру-самоскид, яка  може перевозити кілька тонн відходів зі Львова.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах.

«Будьте пильні! Перед Великими Мостами стояла фура-самоскид… Є підозри, що це можуть бути Львівські туристи із “пахучими подарунками” у вигляді 10-12 тон… Велике прохання до усіх мешканців громади – якщо б ви запідозрили щось незвичне повідомляйте одразу за номером телефона 102. Р.S. Хочеться звичайно помилятися…», – зазначається у дописі на сторінці спільноти «Підслухано в Великих Мостах» у ФБ.

У коментарі до повідомлення, де також оприлюднено світлину з місця події, Андрій Сенюк  написав: «напевно сміття з фури вже на міському сміттєзвалищі біля села Стремінь».

«Просто чекали пізньої ночі, щоб заїхати туди коли всі сплять! Там на сміттєзвалищі немає жодної охорони чи шлагбауму! Якщо чекали, то мали погодження! Цікавим є і інше! Дорога до сміттєзвалища була прогорнута в той час коли міські дороги і тротуари в місті були в снігу», – пише Андрій Сенюк.

БУДЬТЕ ПИЛЬНІ

Друзі, перед Великими Мостами стояла фура-самоскид… є підозри, що це можуть бути Львівські туристи із …

Опубликовано Підслухано в Великих Мостах Среда, 24 февраля 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,