“Від віртуального кандидата – до скомпрометованого Президента”: Синютка різко висловився про рік президентства Зеленського

Новини 22 Травня, 2020 524

Олег Синютка. Фото: ЛОДА

Народний депутат від “ЄС” Олег Синютка різко висловився про рік президентства Володимира Зеленського та заявив, що правління чинного очільника країни стало для неї вердиктом.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Вголос», про це він розповів в ефірі ток-шоу “Говорить Великий Львів” 21 травня.

“Найстрашніший вердикт року президентства Зеленського виніс американський аналітичний центр Atlantic Council – видав вбивчу фразу. Рік Президента Зеленського охарактеризували так: “Від віртуального кандидата – до скомпрометованого Президента”, – зазначив Синютка.

І додав: “Мені надзвичайно прикро, бо це вердикт моїй країні, вердикт 40-мільйонній нації, яка ще сьогодні демонструє  віру у скомпрометованого Президента. І якщо рік тому, коли Зеленський тільки йшов на вибори, дуже багато людей казали: “Нічого страшного, ще не такі були, навчиться , зможе”… Минув рік – і все те, що він продемонстрував, на жаль, стало ще раз вердиктом для всієї нашої держави та демонстрацією неспроможності української влади”.

Бо влада, за словами нардепа, чітко потрапила під вплив олігархів. “А Зеленський – як хлопчик на побігеньках, тільки щось трапляється, відразу біжить на поклін до олігархів”, – резюмував Синютка.

 

Коментарі

Позначки: , ,