Від удару струмом у Трускавці загинув 69-літній мешканець

Новини 07 Грудня, 2022 117

В ніч на понеділок у Трускавці сталась трагічна подія.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Трускавецьку міську раду.

Як повідомив представник Трускавецького відділення поліції Андрій Пахович на апаратній нараді міського голови Трускавця з керівниками структурних підрозділів міста, цієї ночі в будинку на вулиці Бойківській чоловік, 1953 року народження, у своєму домі користувався саморобним спіральним обігрівачем.

В ході експлуатації чоловік доторкнувся до пристрою і був смертельно уражений електричним струмом.

Як зазначив поліціянт, останнім часом, на фоні війни та супутніх побутових проблем з якими намагаються впоратись українці, статистика електротравматизму в Україні збільшується.

Хоча з інформаційного простору не зникають попередження про небезпеку легковажного поводження поряд з електрообладнанням, кількість випадків ураження струмом росте.

У зв’язку з цим міський голова Андрій Кульчинський доручив керівникам відповідних підрозділів проводити інформаційну кампанію з працівниками, зокрема з головами ОСББ, які мають дотичність до роботи з генераторами та іншими електронними приладами обігріву, щодо контролю за цим процесом.

Адже необачність та не дотримання усіх необхідних запобіжних заходів не дозволять уникнути небезпеки.

Пам’ятайте, що струм — це не лише комфорт та благо, це ще й джерело смертельної небезпеки, яке вимагає дотримання чітких правил.

Недотримання цих правил, на жаль, нерідко призводить до летальних випадків.

Коментарі

Позначки: