Від Садового вимагають врятувати занедбані львівські фонтани (ФОТО)

Новини 07 Червня, 2020 1 066

Стрийський парк у Львові Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова

У Львові стоять занедбаними і розваленими фонтани на Сихові і на території Стрийського парку

У Львові городяни вимагають від міської влади відремонтувати і облаштувати міські фонтани, які роками стоять недіючими і руйнуються.

Як пише “Четверта студія”, про це йдеться у зверненнях містян на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ. У період травня- червня 2020 року, на “Гарячу лінію міста Львова” надійшло три звернення із закликом про порятунок фонтанів міста та облаштування територій біля них, які перебувають у занедбаному стані. Зокрема, йдеться про фонтан на Сихові, на території Стрийського парку і фонтан на вулиці Мазепи.

“Сихів великий та красивий район та ось ця бідося в самому центрі роками стоїть занедбана. Можна дізнатися чи є якийсь затверджений проект реконструкції цього фонтану, якщо ні підніміть це питання для подальшого відновлення роботи фонтану навпроти Ценру Довженка”, – зазначається у зверненні  6 червня 2020 року на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ Ira Martynyuk.

 

Як зазначає у зверненні 6 червня 2020 року на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ  Orest Tsybak, “фонтан в Стрийському парку вже мінімум 15-20 років в розваленому стані! Прохання відновити нормальне функціонування і вигляд”.

 

 

Як повідомив 19 травня 2020 року на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ Юрій Сергійович, “Львів Мазепи, 8 стоїть недіючий фонтан вже десятки років! Водопідведення там ще за рядянські часи стоїть, робили тоді на совість! Підкажіть його подальшу долю чи внесуть його у список реконструкційї, чи так він кане у вічність забуття? Думаю там кошторис на відновлення став би не такий захмарний, як решта відновлених фантанів та інших споруд які так необхідні мешканцям”.

 

Коментарі

Позначки: , , ,