Від Садового вимагають розпустити міську комісію з питань безпеки дорожного руху

Новини 18 Червня, 2020 2 180

Фото: ФБ/Святослав Товстига

Від Садового вимагають розпустити міську комісію з питань безпеки дорожного руху, яка “складається на 80% із представників, які не мають ні профільної транспортної освіти, а навіть не інженерної”.

Як пише “Четверта студія”, про це пише на своїй сторінці  ФБ керівник ГО “За якісний транспорт” Святослав Товстига.

Як зазначається у дописі, “дуже часто чув в коментарях від Павла Сирватка, а по радіо (Андрій Великий Влодко Лучишин) і телебаченні від Андрій Садовий, що затори у Львові через мешканців області, які під час карантину пересіли на приватні автомобілі і потрібно відновлювати автобусне перевезення в межах області. Перевізники відновили спеціальні регулярні автобусні перевезення, за словами голови однієї асоціації перевізників, станом на вчора виїхало до 60% автобусів від кількості, яка була до запровадження карантинних обмежень, але чомусь на третій день відновлення автобусних перевезень затори меншими не стали”.

Святослав Товстига наголошує на тому, що “може пора прийняти кадрові рішення і розпусти міську комісію безпеки дорожнього руху, яка складається на 80% із представників, які не мають ні профільної транспортної освіти, а навіть не інженерної. Як може людина, яка за фахом журналіст чи «міжнародник» приймати рішення по організації дорожного руху? І як загалом можна приймати рішення на КБДР без розрахунків пропускної спроможності вулиці до і після прийняття рішення, як можна приймати рішення до змін ОДР, не маючи розрахунків по аварійності по перехрестю до прийняття рішення і після?”.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,