Від Садового вимагають обмежити пільгове перевезення пенсіонерів у львівських маршрутках

Новини 03 Березня, 2019 141

Громадський активіст Василь Стеблівський вимагає розвантажити львівські маршрутки і запровадити графік пільгового перевезення пенсіонерів у львівських маршрутках. Про це Стеблівський написав у Фейсбуці.

“Пройшов місяць після введення в дію рішення Виконкому Львівської міської ради про підняття тарифу на перевезення до 7 грн. та безкоштовного проїзду пенсіонерів у автотранспорті приватних перевізників.
Отже, що з цього отримали мешканці міста Львова?
1. -Якість перевезення не покращилась(
2. -На маршрутах не збільшилась кількість машин(
3. -Автотранспорт не оновився, як їздили «розбиті відра», так і далі вони рухаються вулицями нашого міста(

Але збільшилася кількість різних «ПОСВІДЧЕНЬ», які тепер безперешкодно пересуваються в автотранспорті міста в “години пік” під різним приводом «на ШУВАРІ яблука на 50 коп. дешевші», «мені потрібно в поліклініку в другий кінець Львова», «на СИХОВІ хліб на 5 коп. дешевший, а на ПРИВОКЗАЛЬНОМУ-молоко», а людина, яка спізнюється на роботу немає можливості зайти в маршрутку бо вона переповнена( Кому стало краще? Напевно перевізникам і водіям, оскільки зросли доходи, а ціни на амортизацію та пальне не змінились в порівнянні з минулим роком (в цей період)….а також водії тепер не надривають голос по відношенні до пенсіонерів та посвідчень різного типу!”, – йдеться у дописі.

Стеблівський каже, що має пропозицію, яка впроваджена міською владою Івано – Франківська та успішно працює.

“Ввести графік перевезення пільговиків з 11:00 до 16:00, а в «час пік», якщо комусь дуже потрібно кудись добратись, то така людина заплатить за проїзд. Відповідно це розвантажить маршрутки в “години пік” і люди зможуть спокійно добратись до свого місця роботи, навчання та інших пунктів призначення. А також знизити вартість проїзду, оскільки людина повинна оплачувати вартість особистого проїзду, а не компенсовувати свій проїзд та проїзд для пільговиків! Такою компенсацією має займатися місцева влада. Нічого не маю проти пенсіонерів, чи інших людей, які мають пільговий проїзд”, – йдеться у повідомленні.

Пройшов місяць після введення в дію рішення Виконкому Львівської міської ради про підняття тарифу на перевезення до 7…

Опубліковано Василем Стеблівським Пʼятниця, 1 березня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,