Від рук російських окупантів поліг військовослужбовець зі Львова

Новини 15 Травня, 2022 1 430

Фото НОК Львівщини

Павло Митюк велику частину свого життя присвятив Бойовому Гопаку

Львів сколихнула чергова сумна звістка. 12 травня на російсько-українській війні загинув Павло Митюк – людина, яка велику частину свого життя присвятила Бойовому Гопаку і, зокрема, Школа Бойового Гопака “Шаблезуб”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на НОК Львівщини.

Фото НОК Львівщини

“Всі хто знали Павла особисто, можуть підтвердити те, що він був неймовірно життєрадісною та позитивною людиною, і тим самим змушував посміхатись усіх навколо”, – зазначено на сторінці школи.

Без батька залишився маленький син, без люблячого чоловіка – молода дружина.

Олімпійська родина Львівщина глибоко співчуває родині, близьким і друзям загиблого. Світла і вічна пам’ять Герою України!

Своє життя на війні віддав наш парафіянин, член вівтарної дружини Павло Митюк. Смерть перериває земне життя людини, але не може перервати нашої любові до неї. Любимо, молимось і пам’ятаємо.

Про це повідомляється на сторінці «Храм Вознесіння Господнього УГКЦ, м. Львів, Левандівка» у «Facebook», пише Четверта студія.

«12.05.2022 пішов з життя Павло Митюк, героїчно захищаючи свій рідний край. Він велику частину свого життя присвятив Бойовому Гопаку і нашій школі зокрема. Від усієї Школи «Шаблезуб» висловлюємо співчуття дружині, сину, батькам, братам та сестрам і всім рідним Героя України», повідомляється на сторінці «Школа Бойового Гопака «Шаблезуб» у «Facebook».

Коментарі

Позначки: ,