Від позиції Львова залежить цілісність України, – Петро Порошенко

Новини 06 Вересня, 2020 653

Петро Порошенко з візитом у Львові, фото 4studio

На багатотисячному віче у центрі Львова кандидатом на посаду міського голови від партії “Європейська Солідарність” був оголошений народний депутат України Олег Синютка.

Лідер партії, п’ятий президент України Петро Порошенко у своїй промові наголосив, що місцеві вибори у Львові і на Львівщині надзвичайно важливі для усієї України. Бо саме Львів є серцем українства, а львів’яни завжди першими ставали на захист державності.

Про це повідомляє “Прямий”, пише “Четверта студія”.

“Вибори міського голови – це аж ніяк не місцеві вибори. Бо саме від позиції Львова залежить цілісність України. І сторіччями Львівщина це доводила неодноразово. Саме від позиції львів’ян залежить відсіч федералізації. Саме від вас залежить захист реформи децентралізації, яка була започаткована нашою командою”, – наголосив Порошенко.

“І українська мова, і наші закони про розвиток освіти потребують вашої позиції. Щоб Львів не мовчав. І міська влада не мовчала”, – зауважив Порошенко.

“Отже, місцеві вибори у Львівські області і міські вибори у Львові – це не тільки про каналізацію. Не тільки по ліфти. Не тільки про поточний ремонт доріг і вуличне освітлення. І навіть не тільки про сміття”, – переконаний лідер “Європейської Солідарності”.

“Міські вибори у Львові й місцеві вибори на Львівщині – це про Україну. Про її волю, про її народ, про її честь, про її славу”, – наголосив п’ятий президент України.

“І тому лідером Львова має бути загальнонаціональний лідер, який представляє єдину загальнонаціональну проукраїнську політичну силу», – переконаний Порошенко.

Олег Синютка у виступі презентував своє бачення розвитку Львова і перетворення його на потужний європейський центр науки, освіти, технологій, туризму, а головне – на світовий центр українства, який матиме авторитет і повагу на міжнародній арені.

“Настав час Львова! Він знову стане осередком науки та освіти, і зможе реалізувати свій потенціал. Львів поверне собі технологічну славу. Вироблене у Львові буде знаком якості у Європі та у світі. Ми маємо розвинути туризм іншої якості – для наукових конференцій і бізнес-форумів. Нам потрібен інший статус: якщо ти не був у Львові – ти не бачив Європи”, – зазначив Синютка.

“Львів має бути партнером Праги, Бухареста, Відня, Варшави й всіх тих столиць, де люди поважають один одного, де пишаються тим, що живуть в такому славетному місці”, – переконаний Синютка.

“Без Львова немає України. І Львів переможе”, – наголосив Синютка.

Коментарі

Позначки: , , , ,