Від початку відкритої збройної агресії росії до України повернулися близько 460 тисячі українців

Новини 28 Березня, 2022 46

Перші українські біженці

Минулої доби з України вибули майже 41 тисяча осіб. З них 28 тисяч для перетину кордону обрали українсько-польський кордон.

Про це повідомляє Львівська ОВА, пише “Четверта студія”.

За добу західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули понад 63 тисячі осіб та понад 12 тисяч транспортних засобів. У порівнянні з попередньою добою пасажиропотік на західній ділянці кордону зменшився.

Нагадуємо: для перетину кордону також можна обрати менш завантажені пункти пропуску на державному рубежі з Угорщиною, Словаччиною, Румунією і Республікою Молдова.

Водночас до України за минулу добу прибули 22 тисячі осіб. Понад 19 тисяч з них – українці, переважна більшість з яких чоловіки, що готові поповнити лави захисників Батьківщини. Загалом, з початку відкритої збройної агресії до України повернулися близько 460 тисячі наших співгромадян.

Нагадуємо, що усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі. Крім оформлення людей і транспорту, за минулу добу на західних кордонах було оформлено понад 530 транспортних засобів з гуманітарними вантажами.

Рекомендуємо відстежувати завантаженість пунктів пропуску для перетину кордону до ЄС і Молдови (на Буковині) на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Дані оновлюються кожні три години.

Коментарі

Позначки: ,