Від коронавірусу померла викладач Самбірського технікуму

Новини 12 Листопада, 2020 3 723

Галина С’єдіна Фото: ФБ

Від Covid-19 померла С‘єдіна Галина Петрівна, викладач вищої категорії, відмінник освіти України – викладач бухгалтерського обліку Самбірського технікуму.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці спільноти «Самбір» у ФБ.

Сумна звістка😢
Сьогодні від Covid-19 померла С‘єдіна Галина Петрівна, викладач вищої категорії, відмінник освіти України…

Опубликовано Самбір Вторник, 10 ноября 2020 г.

 

«У вічність відійшла Галина С’єдіна. Гарна, елегантна, талановита людина. Завжди зі смаком вбрана (любила оригінально в’язати барвисту хустинку на шиї), зосереджений погляд і дружня порада, настанова. Вона була інтелігенткою у всьому – в житті, в роботі, в стосунках з оточуючими. Це людина з відкритою душею і добрим серцем, з неповторною усмішкою, з високим проявом педагогічної майстерності та непереборним бажанням працювати і працювати.

На освітянській ниві Галина Петрівна самовіддано працювала 40 років. Викладала дисципліну «Бухгалтерський облік», довгі роки очолювала циклову комісію обліково-статистичних дисциплін, долучалася до наукової роботи. Це була надзвичайно ініціативна людина: проведення конкурсів знавців бухгалтерського обліку, уроків-екскурсій на підприємства, статистичні дослідження, творчі зустрічі студентів спеціальності з випускниками технікуму. Систематично публікувала фахові статті в газетах та наукових виданнях, дуже любила створювати разом зі студентами відеокліпи до Дня статистики, відеовиступи про співпрацю комісії обліково-статистичних дисциплін з працівниками Управління статистики у Самбірському районі, різноманітні флешмоби та акції на злободенні теми.

Галина Петрівна ніколи не знала відпочинку, випромінювала енергію і оптимізм, не забувала про проблеми тих, хто поруч, була у вирі громадського та політичного життя рідного міста. З великим почуттям відповідальності ставилася до рідних, була люблячою матір’ю та бабусею, з особливим трепетом говорила про онука, раділа його досягненнями і сама старалася йти в ногу з сучасними викликами. Світла пам’ять про Галину С’єдіну завжди буде жити серед рідних, друзів, колег, батьків та студентів нашого коледжу і залишиться назавжди у наших серцях», – зазначається у дописі Уляни Пріць-Ільницької.

Світлої пам’яті педагога
За вікном пора благодатної осені, щедрої своїми плодами, жовтогарячими відтінками яскравого…

Опубликовано Уляной Пріць- Ільницькой Среда, 11 ноября 2020 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,