Від 22 вересня студенти Львівської політехніки навчатимуться за змішаною формою

Новини 21 Вересня, 2021 4 431

Від 22 вересня студенти Львівської політехніки навчатимуться за змішаною формою

У зв’язку зі значним збільшенням захворюваності студентів Львівської політехніки на COVID-19 від 22 вересня 2021 року навчання відбуватиметься за змішаною формою. 20 вересня ректор нашого Університету підписав наказ № 521-1-03 «Про переведення студентів на змішане навчання».

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської політехніки.

― Якщо на потоці є більш ніж одна група, то лекції проводитимуть в онлайн-форматі, відповідно до розкладу. Лекційні заняття для потоку, де є лише одна група, відбуватимуться в аудиторіях. Усі практичні, семінарські та лабораторні заняття проходитимуть офлайн, ― пояснив перший проректор Львівської політехніки Олег Матвійків. ― Якщо в групі є хоча б один хворий, то все навчання ― і лекційне, і практичне ― буде в онлайн-форматі.

Проректор також наголосив, що завершується оновлення інформації у Віртуальному навчальному середовищі. Відповідно відбудеться перевірка наповнення усіх дисциплін лекційними матеріалами. Як і в попередньому семестрі, викладачі повинні робити відеозаписи лекційних занять та завантажувати їх в архів кафедри.

Коментарі

Позначки: ,