«VI Ворота України»: Львівщині відбудеться IV етап національної серії з ралі «Кубок Карпат»

Новини 24 Жовтня, 2018 83

26-27 жовтня на Львівщині відбудеться заключне змагання у професійному класичному ралі в Україні – 4-й етап національної ралійної серії «Кубок Карпат».

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

За словами організаторів, спортсмени отримають унікальну можливість проїхатись спецділянками цьогорічного міжнародного ралі «Галіція» – це повністю гравійне покриття та мінімальні «ліазони» між спецдлянками, що робить змагання компактним та ще більш швидкісним.

Довжина траси – 91,2 км, загальна довжина маршруту, який пролягатиме трьома районами – Сколівським, Турківським та Дрогобицьким – 92,8 км.
Особливу увагу організатори приділяють заходам безпеки. Відтак, сьогодні у Львівській ОДА відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення IV етапу національної серії «Кубок Карпат» з ралі «Ворота України» під керівництвом заступника голови Львівської ОДА Оксани Стоколос-Ворончук. Під час зустрічі за участі представників відповідальних структур обговорили організаційні моменти проведення чемпіонату, зокрема посилення патрулювання та дотримання громадського порядку в місцях проведення ралі, врахування змін в розкладі руху пасажирського транспорту, тощо.
Зазначимо, урочисте нагородження призерів ралі «VI Ворота України» відбудеться 27 жовтня о 18:30 у с. Урич, на майданчику неподалік фортеці Тустань.
Із програмою змагань можна ознайомитись тут.

Коментарі

Позначки: , , ,