Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» (ФОТО)

Новини 18 Квітня, 2022 67
Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених»

Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених»

Ветерани Львівщини Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком вибороли срібло у стрільбі з луку на «Іграх Нескорених» у Гаазі.

Про це повідомляє Львівська міська рада, пише “Четверте студія”.

Дмитро Афанасьєв брав участь в бойових діях з квітня по травень 2014 року — у Донецьку та Маріуполі, а з липня 2016 по грудень 2017 року — на луганському напрямку. 9 травня 2014 року отримав тяжке поранення черевної порожнини під час виконання бойового завдання в Маріуполі. Дмитро також представить Україну у пауерліфтингу.

29-річний Сергій Калитюк з червня 2014 року в складі 25-ї окремої повітряно-десантної бригади брав участь в операції з підсилення Луганського аеропорту, 19 червня 2014 року брав участь в штурмі ямпольського напрямку. По дорозі з Червоного Лиману до Ямполю в червні 2014 року потрапив в засідку та отримав 5 кульових поранень — одне в голову та чотири в спину. Сергій також позмагається у велоспорті на шосе.

На церемонію нагородження спортсмени вийшли з портретом тренера, побратима Дмитра Сидорука. На початку квітня він загинув у боях за Україну.

Коментарі

Позначки: ,