Ветеран АТО Вадим Свириденко: Важливо, хто буде Головнокомандувачем ЗСУ, щоб ми не скотилися на 5 років назад

Новини 09 Лютого, 2019 190

Нині військові ЗСУ на передовій забезпечені усім необхідним

Про таке заявив ветеран АТО, Уповноважений Президента з питань реабілітації учасників АТО ( 01.12.2016 – 22.11.2018) Вадим Свириденко під час свого виступу на Всеукраїнському громадському форумі “Відкритий діалог”, пише 5 канал.

“Для мене Україна – це волелюбний народ. Це вільна Україна. І для нас всіх обов’язково потрібно зробити вибір, якою вона завтра буде, хто буде Головнокомандувачем ЗСУ, наскільки вона буде технологічною, яка у нас буде медицина й наука? Чи ми знову скотимося на 5 років назад? Бо за ці 5 років ми здобули багато. Ми пішли в НАТО, ми пішли вперед. І нас зустрічають, нас знають по всьому світу”, – сказав ветеран.

Він наголосив: “Тому ми вибрали шлях правильний і будемо йти тільки вперед. Для мене, як для учасника бойових дій, особливо важливо, хто завтра буде нашим Головнокомандувачем, бо я бачив армію 2014 року, як вона розвивалася і яка вона сьогодні. Коли я телефоную своїм побратимам на фронт і запитую: “Що вам потрібно?”, вони кажуть: “Нам нічого не потрібно, у нас все є. У нас тільки потрібна воля народу, щоб зібрати в кулак і йти разом до перемоги, бо за нами дійсно ідуть звичайні люди”.

Ветеран також заявив: “Я, Свириденко Вадим, вибираю президентом і Головнокомандувачем Порошенка Петра Олексійовича. Я бачу за ним майбутнє і ми всі переможемо. Слава Україні”.

Коментарі

Позначки: