Вертоліт ДСНС виконав черговий рейс аеромедичної евакуації на Львівщині (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 21 Квітня, 2021 366

Вертоліт ДСНС виконав черговий рейс аеромедичної евакуації на Львівщині, фото ДСНС

19 квітня, в рамках Єдиного аеромедичного простору, вертоліт ЄС-145 Єврокоптер доправив 46-річну жінку з міста Турка, що на Львівщині, до Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Про це інформує Четверта студія з посиланням на прес-центр ДСНС Львівщини

З огляду на діагноз – гострий інфаркт міокарду, жінці знадобилася негайна допомога. Наземним транспортом оперативно дістатися з віддаленого гірського містечка до обласного центру досить проблематично, тож, було прийнято рішення залучити для транспортування вертоліт ДСНС із медичним модулем. З 1 квітня він перебуває на постійному чергуванні на Львівщині для надання екстренної допомоги населенню шістьох західних областей.

Після приземлення на злітному майданчику Львівської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги жінку було передано лікарям для надання їй кваліфікованої медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше, 9 квітня, вертоліт ЄС-145 Єврокоптер здійснив посадку у Львові, куди з міста Турка Львівської області транспортував 79-річну жінку з інсультом. Наступного дня, 10 квітня, вертоліт ДСНС доправив постраждалого у ДТП чоловіка із політравмою з міста Броди до Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги, а 12 квітня вертоліт доправив ще одну тяжкохвору пацієнтку у лікарню Львова.

Коментарі

Позначки: ,