Верховна Рада розгляне законопроект про перейменування двох областей

Новини 01 Жовтня, 2018 56

Фото: informator.news

На засіданні 4 жовтня

У четвер, 4 жовтня, Верховна Рада України розгляне законопроект про мову і зміни до Конституції щодо перейменування Дніпропетровської і Кіровоградської областей.

Про це повідомив голова ВР Андрій Парубій на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту, передає УНІАН.

Водночас, у четвер, 4 жовтня, парламент розглядатиме законопроект про мову в Україні. Парубій нагадав, що законопроектів з цього питання є 4 і всі вони пройшли профільний комітет.

“Я буду пропонувати, щоб ми розглядали закон про мову в Україні за повною процедурою, щоб усі доповідачі усіх 4 законів мали можливість виступити”, – сказав голова ВР і додав, що в ході обговорення необхідно буде вибрати один законопроект, який буде ухвалено в першому читанні.

Парубій також повідомив, що в четвер розглядатиметься законопроект про внесення змін до Конституції щодо перейменування Дніпропетровської і Кіровоградської областей.

Серед іншого, в четвер у другому читанні розглядатиметься законопроект про внесення змін до статутів Збройних сил в частині вітання “Слава Україні!”. ВР крім того розгляне два законопроекти щодо питань національної безпеки і оборони, а також щодо публічних закупівель.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,