Верховна Рада обирала членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення

Новини 15 Грудня, 2021 310

Фото: РБК-Україна

Верховна Рада обирала членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Про це у Фейсбуці повідомив нардеп Олексій Гончаренко, пише Четверта студія.

“Сьогодні Верховна Рада обирала членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Нікого не здивую, якщо скажу, що пройшли три кандидати від «слуг». Від опозиції не пропустили жодного. На жаль, Olga Chervakova зайняла 4 місце у рейтингу, але для нас вона точно №1! Ольга набрала 198 голосів, і стала єдиною кандидаткою, за яку проголосувала фактично всі фракції, включи частину «слуг»”, – написав Гончаренко.

Як йдеться у повідомленні, сьогодні у Раді розглядали питання про призначення членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на три вакантні посади за квотою Верховної Ради України.

Всі три кандидати – рекомендовані «Слугами». Мова йде про Ольгу Герасим’юк, Олександра Бурмагіна та Олега Черниша.

“Тож запитав Микиту Потураєва, чи не здається їм, що обрання саме цих трьох людей означатиме лише одне – влада не звертає уваги та не дає голосу опозиції. Подумайте тільки, в Нацраду від Парламенту пройшли тільки представники, яких підтримує пропрезидентська політична сила. Це неправильно!

Ми не сперечаємося, що у залі є монобільшість, це факт. Але і опозиція, за яку голосували мільйони людей, тут теж присутня! Невже ми не заслуговуємо на можливість подати хоча б одну людину, яка буде спостерігати за всім, що відбувається в «Доме», в «Раді» та на інших важливих медіамайданчиках?”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,