Верхівка влади Зеленського таємно вакцинується від коронавірусу, – Герасимов

Новини 09 Лютого, 2021 284
Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Артур Герасимов. Фото: Прямий.Артур Герасимов. Фото: Прямий.

Верхівка влади президента Володимира Зеленського таємно отримує вакцину від коронавірусу.

Про це в ефірі Прямого” сказав народний депутат, співголова фракції “Європейська Солідарність” Артур Герасимов, пише Четверта студія.

“Я зрозумів, що мав на увазі пан Зеленський, коли казав, що Україна буде однією з перших країн світу, яка почне вакцинування. Журналісти сьогодні показали вже дуже багато матеріалів про те, що йде таємне вакцинування верхівки команди Зеленського. Я вам скажу, що досі об’єктивних і реальних спростувань цього немає. І це означає тільки одне: що верхівка цієї влади дійсно таємно вакцинується”, – сказав Герасимов.

За словами Герасимова, влада досі ніяк не прокоментувала розслідування журналістів щодо таємної вакцинації влади.

“Бо якби цього не було, вони б вийшли і відверто це сказали. Не виходять же, не кажуть. Крім цього, ви знаєте, починається, що під виглядом вакцини ввезли якісь ліки і так далі, і так далі. Ніхто не говорить конкретно. І тут я більш схильний вірити журналістським розслідувань… І це знову спливе. Ось що він, мабуть, мав на увазі, знаючи пів року тому, що це для нього і для верхівки цієї влади – вони отримають дійсно одними з найперших”, – зазначив він.

Коментарі

Позначки: , , ,