Верещук може стати новим міністром оборони України (ВІДЕО)

Новини 11 Березня, 2021 3 317

Ілюстрація: скриншот відео hromadske

Президент України готує подання у Верховну Раду України, – Демчук

Президент України відповідно до статті 114 Конституції України готує подання у Верховну Раду України аби призначити народну депутатку України Ірину Верещук на посаду Міністра оборони України.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ Rostyslav Demchuk.

«Як стало відомо, президент України відповідно до статті 114 Конституції України готує подання у Верховну Раду України аби призначити народну депутатку України Ірину Верещук на посаду Міністра Оборони України.

Ірина Верещук нестерпна до будь-якої критики. Коли критикують – переходить на скандал і особистості. Зовсім не розуміється у справах НАТО і євроатлантичних інтеграційних процесах. Виступала проти вступу України в НАТО. Водночас пані Верещук Подавала петицію у Європейський парламент аби містечко Раву-Руську одноосібно, окремо від України було прийнято у Європейський Союз. І це вона робила на повному серйозі. Це говорить про дрімучу некомпетентність Ірини Верещук і у європейських інтеграційних процесах та механізмах, а також елементарне незнання міжнародних відносин.

Разом з тим ви самі бачили, як пані Верещук з гуркотом провалилась на виборах у мери Києва. Її комічний образ: жовтий дощовик з зеленою парасолею і як вона “літала” підчеплена мотузком до крана ще й досі викликає сміх і думки, що у пані Ірини не всі вдома. А її майстер-клас щодо редагування Tik-tok – чітка ілюстрація її неадекватності. Крім того, жителі Рави-Руської, якої Ірина Верещук була мером, висловлюються дуже негативно і критично щодо її діяльності на цій посаді: крала, обманювала, займалась шахрайством і довела місто до його повного занепаду. А її негативні висловлювання на адресу Степана Бандери вже давно мали б поставити масний хрест на політичній кар’єрі пані Верещук.

Судіть самі: (https://www.youtube.com/watch?v=0UBqVo2MMjo)»,- пише Rostyslav Demchuk.

Архівне відео

Не дай Бог! Цього не можна допустити!

Як стало відомо, президент України відповідно до статті 114 Конституції України…

Опубликовано Rostyslav Demchuk Среда, 10 марта 2021 г.

Опубликовано Іриной Верещук Среда, 10 марта 2021 г.

 

&

Журналіст Ростислав Демчук, який нині проживає у Брюсселі, потрапив до бази “Миротворець”.

Усі деталі тут: https://bit.ly/2E9wWTj

Опубликовано Молодий Буковинець Понедельник, 3 декабря 2018 г.

nbsp;

Коментарі

Позначки: , , , , , ,